Op de volgende pagina's staat de volledige tekst van de bedieningshandleiding van de Lanz-Bulldog types D 8500, D 9500 en de D 1500 afgedrukt. De handleiding is volledig in de Nederlandse taal. Wel een ouderwets aandoende taal, maar dat maakt het lezen van deze handleiding extra leuk. Veel dubbele klinkers en het vele gebruik van "sch" geven je het gevoel in de tijd van weleer te duiken. Helaas zijn de foto's die bij deze handleiding horen van slechte kwaliteit. Dit is een handleiding van waarschijnlijk voor de oorlog en is vele malen gekopieerd voordat er zo'n gekopieerd exemplaar de weg naar mij vond. Ik heb mijn best gedaan om de foto's er toch nog wat herkenbaar te laten uitzien, maar het eindresultaat is niet echt fraai. Wellicht heeft iemand deze handleiding in een betere kwaliteit thuis liggen en kan mij voorzien van een betere kwaliteit afbeeldingen.

Als u ook ergens nog een handleiding en/of onderdelenboeken heeft liggen en geen bezwaar heeft tegen publicatie op deze site, stuur mij deze dan a.u.b. toe. Alle handleidingen van alle merken zijn welkom, in de Nederlandse, Duitse of Engelse taal. Stuur me een mailtje als je een handleiding voor me hebt liggen.

U kunt het beste uw schermresolutie op 1024 x 768 zetten, voordat u de handleiding gaat bekijken.

 

 

Naar de handleiding

 

 

 

Disclaimer
Findoldtractors.com neemt op geen enkele wijze de verantwoording voor de correctheid, volledigheid en kwaliteit van de tot de beschikking gestelde informatie. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt volledig voor het risico van de gebruiker. Findoldtractors.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content.
Disclaimer
Findoldtractors.com reserves the right not to be responsible for the topicality, correctness, completeness or quality of the information provided. Liability claims regarding damage caused by the use of any information provided, including any kind of information which is incomplete or incorrect,will therefore be rejected.
Haftungsausschluss
Findoldtractors.com übernimmt keinerlei Gewähr für die Aktualität, Korrektheit, Vollständigkeit oder Qualität der bereitgestellten Informationen. Haftungsansprüche gegen den Autor, welche sich auf Schäden materieller oder ideeller Art beziehen, die durch die Nutzung oder Nichtnutzung der dargebotenen Informationen bzw. durch die Nutzung fehlerhafter und unvollständiger Informationen verursacht wurden, sind grundsätzlich ausgeschlossen.

 

 

Copyright © Gerard Hoogendoorn 2000-2010
[MC Error: Error locking file]