Zoek op deze site
Klik hier voor de Nederlandstalige startpagina van Findoldtractors.com

 


Wat foto's en andere zaken betreffende
onze demonstraties.

 

Altijd een prominente plek en veel bekijks voor onze Lanz , toen mechanisch alweer in goede staat, maar uiterlijk nog smekend naar een facelift

 

 

Onderhand zal het een jaar of tien zijn, dat we demonstraties geven met onze tractoren en aanverwante werktuigen. Een ding wat me erg opgevallen is bij het in elkaar browen van deze pagina's is dat we eigenlijk relatief erg weinig foto's bezitten. Heel vreemd vind ik dit, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, of een evenement bezoekt is je fototoestel altijd je vaste reisgenoot en bij onze eigen demonstraties blijkbaar zelden. Op de een of andere manier zal het wel te gewoon worden, je neemt weer eens een dagje vrij, je laadt de spullen op de diverse aanhangers, controleert wat olie en andere zaken en gaat op weg. Na een vaak erg lange dag lig je vermoeid in bed en dat was het dan. Natuurlijk ben je wel tevreden met wat er die dag allemaal is gebeurd en dat er veel mensen genoten hebben van de oude machines, maar verder denk je er niet al te veel meer over na. Over naar de orde van de dag, de plicht roept en meer van die ongein. Nu ik bezig ben met deze pagina's, ben ik veel meer bezig met onze spullen en krijg ik ook weer het gevoel een bevoorrecht persoon te zijn, dat we deze tractoren en werktuigen bezitten en er mee mogen en kunnen werken. Bij de eerstvolgende demonstratie die we hopelijk zullen blijven geven, neem ik dus mijn fototoestel absoluut weer mee. Vanzelfsprekend zal dat dan ook op deze website tot uitdrukking komen.

Afijn, na al dit gefilosofeer wordt het de hoogste tijd om hieronder de foto's die we wel hebben te showen. De foto's zijn genomen op het schaapscheerdersfeest in Uddel in begin jaren negentig en op de boerenmarkt te Hierden, ook in de eerste helft van de negentiger jaren der vorige eeuw.

 

 

 

Schaapscheerdersfeest in Uddel:

Hier volgen wat foto's waar we bijna opgaan in de prachtige landschap naast het Uddelermeer

 

Hard aan 't werk op de dorskast en uiterst rechts ... Mia!

 

Ja, ook onze Hela kent het klappen van de zweep!

 

Boerenmarkt in Hierden:

 

We staan regelmatig in Hierden op de Boerenmarkt,

 

maar voor zo'n plattelandsdorp is de ruimte tegenwoordig ook al schaars...

 

Het Hanomagje op de voorgrond is nu niet meer in ons bezit

 

 

Naar boven...

 

Copyright © Gerard Hoogendoorn 2000-2010